• BANNER11
  • BANNER2
  • BANNER13

Solusi Paling Apik kanggo Aplikasi Ultrasonik Sampeyan

Minangka pabrikan profesional riset ultrasonik, pangembangan transduser ultrasonik lan produksi dhuwur ing China
  • INTERNATIONAL ADVANTAGE

    KEUNTUNGAN INTERNASIONAL

    Kita dununge ing Hangzhou, cedhak bandara internasional Shanghai, kanthi cocog kabijakan sing sampurna lan sirkulasi sing trep. Ing pasar internasional, kita duwe pengalaman dagang sing cukup diwasa lan stabil.
  • INDUSTRY ADVANTAGE

    KEUNTUNGAN INDUSTRI

    Fokus QRsonic ing riset lan pangembangan komponen ultrasonik lan aplikasi. Pirang-pirang taun iki, mesin QRsonic entuk reputasi apik saka para pelanggan ing China lan pasar global.
  • BUSINESS ADVANTAGE

    KANGGO BISNIS

    QRsonic minangka Produsen profesional kanggo kabeh jinis piranti ultrasonik. Kita bisa nampa OEM & ODM, nyedhiyakake solusi solusi proposal ultrasonik kanggo para pelanggan, eksperimen prinsip, produksi bagean lan liya-liyane.

Produk Kita

  • about1

Babagan Kita

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co., Ltd. minangka produsen riset ultrasonik profesional, pangembangan lan produksi transduser ultrasonik ing China. Produk utama yaiku transduser, pasokan listrik ultrasonik, tukang las logam ultrasonik, bagean antena kawat ultrasonik lan liya-liyane. Produksi iki digunakake ing macem-macem bidang, kayata las plastik, las logam, penyegelan lan pemotongan tanpa tenunan lan liya-liyane. Wiwit ngadegake Peralatan Qianrong, perusahaan mesthi fokus karo kebutuhan pelanggan. Nalika njelajah pasar domestik ing China, kita uga nduduhake teknologi ultrasonik perusahaan kita menyang saindenging jagad. Kualitas lan kinerja kondhang ing industri.

Rawuh Anyar